Service & projektering

Hem Service & projektering

Service & projektering

Vi på TK Skåne Låsservice är ett väletablerat skånskt företag inom låsservice. Vi arbetar med högsta sekretess och diskretion mot våra kunder. Och vi finns alltid till hands när du behöver hjälp. Vi har en bred kompetens inom låsservice då vi själva är nyckel- och cylindertillverkare. Dessutom hjälper vi till vid låsmontering och projektering av låssystem. Genom flera samarbeten med specialister kan vi hjälpa dig med precis allt du behöver inom låsservice.

En komplett tjänst med fokus på din säkerhet

När det finns mycket som kräver ens uppmärksamhet som privat fastighetsägare eller företagare är det ett klokt val att välja en låsservice som tar hand om alla dina behov inom området, så att du slipper ägna mer tid åt det i framtiden. Trygghet är en grundläggande del om du till exempel köpt egen villa eller egna företagslokaler. Du vill känna dig lugn när du lämnar din villa eller när du går hem från dina nya kontorslokaler.

Om du vill känna dig trygg som fastighets- eller företagsägare bör du höra av dig till oss. Vi fixar inte bara lås utan ser över hela ditt hems eller ditt företags säkerhet – ur samtliga aspekter. Våra tjänster omfattar bland annat låsmontering, installation av larm och vattenbrytare, montering samt säkerhetskonsultering. Det bästa av allt är att vi snabbt förstår ditt behov och kan komma fram till en lösning som är långsiktigt hållbar – alltid med högsta fokus på din säkerhet.

Hör av dig till oss idag!

Det är enkelt att ta kontakt med oss. Vi finns alltid tillgängliga under kontorstid om du behöver vår hjälp eller har funderingar kring lås, larm och brandsäkerhet. Hör av dig till oss redan idag –  vi finns alltid vid din sida när du som mest behöver hjälp. 

Kontakt information

logo

Om oss

TK Skåne Låsservice är ett väletablerat skånskt företag inom låsservice. Vi arbetar med högsta sekretess och diskretion mot våra kunder. Och vi finns alltid till hands när du behöver hjälp.