Säkerhetsrådgivning

Hem Säkerhetsrådgivning

Säkerhetsrådgivning – hos oss är den som skarpast

Behöver du hjälp med en fullständig besiktning av ditt nuvarande säkerhetsskydd för din fastighet eller ditt företags affärslokaler? Vi ger dig en fullständig bild av säkerhetssituationen där vi tydligt klargör behovet av åtgärder. Vi efterlämnar alltid ett väldokumenterat protokoll som anger eventuella sårbarheter och åtgärder samt en handlingsplan.

Du kan efter vår säkerhetsrådgivning lösa många problem på egen hand, men gäller det mer tekniska låsproblem hjälper vi gärna till.

Så funkar en säkerhetsinventering

Om du har ansvaret för säkerhetsinstallationer för din fastighet, ditt företag eller om du är ett professionellt skyddsombud vet du att risker och behov är grunden för säkerhetsarbetet. Du bör därför se till att du får dig en tydlig uppfattning om alla säkerhetsaspekter. På ett större företag är det många saker som bör ses över. För exempelvis en verkstadsindustri handlar det  om mekaniska och tekniska lösningar som skall uppfylla vissa krav. För både företag och privatpersoners fastigheter finns alltid externa säkerhetskrav från försäkringsbolag och myndigheter som måste efterlevas. Vikten av att hela säkerhetslösningen fungerar i alla lägen är stor. Det många företag ofta har brist inom är en samordning som fungerar. Just därför finns TKS Låsservice som en förlängd arm för att se till att säkerhetsarbetet alltid förblir intakt.

Utbildad personal – kvalitet i alla led

I vårt dagliga arbete ger vi företag och privatpersoner konkreta råd om säkerhet. Det kan handla om allt från låssäkerhet och nycklar till larm och vattensäkerhet. Vårt kompetensområde är brett och det finns inget inom säkerhet som vi inte kan svara på. Vi är lika hårda med kraven för våra medarbetare som varenda liten säkerhetsdetalj i våra dagliga operationer. Samtlig personal ute på fältet är både certifierad och utbildad inom sitt område inom säkerhet. Vid planering och installation av lås och larm följer vi alltid RUS (Försäkringsförbundet) regelsystem in i minsta detalj. Vi är extrem måna om vår personal – det är just därför vi kan utlova kvalitet i varje led när vi arbetar för dig. 

Kontakt information

logo

Om oss

TK Skåne Låsservice är ett väletablerat skånskt företag inom låsservice. Vi arbetar med högsta sekretess och diskretion mot våra kunder. Och vi finns alltid till hands när du behöver hjälp.