Nyckel & cylindertillverkning

Hem Nyckel & cylindertillverkning

Nyckel & cylindertillverkning

Hur hemskt är det inte att tappa bort en nyckel och därmed inte kunna komma hem en kall vinterdag? Du kanske inte ens har en nyckelkopia till hands, vilket betyder att du måste byta ut hela låset. Oavsett vad ditt problem är finns TK Skåne Låsservice tillgängligt för att rädda situationen. Vi förstår ditt problem och behov. Vi är alltid effektiva och professionella när det kommer till konkreta lösningar.

Nyckel- och låsprodukter samt montering

Det oanade att tappa bort nycklarna inträffar dagligen bland folk i Sverige. Ibland har man tur och hittar nyckelknippan, men ibland vill det sig så illa att man måste gå hela vägen och höra av sig till en låssmed för både nyckeltillverkning och byte av lås. Om du står inför detta problem erbjuder vi dig en helhetslösning där vi både tillverkar nyckel och står för låsprodukter och montering. Vi har ett starkt utbud av de allra senaste låsprodukterna och vårt team har alla nödvändiga certifieringar för att ge dig en säkerhetslösning som alltid är i enlighet med försäkringsbolagens krav.

Ett etablerat säkerhetsföretag

Vi har varit med länge i branschen och lyckats knyta till oss en specialistkompetens inom samtliga säkerhetsområden. Vi installerar lås- och säkerhetsutrustning i både moderna och äldre fastigheter. Våra kunder består av allt från privatpersoner och mindre företag till fastighetsförvaltningar och bostadsrättsföreningar. Det bästa med oss är att vi är lätta att få tag på och enkla att ha att göra med. Vi finns helt enkelt där du finns, men framförallt lyssnar vi på dig. På detta sätt kan vi alltid erbjuda lösningar som går att lita på.

Hör av dig till oss om du behöver omedelbar hjälp med nycklar, lås eller andra säkerhetsområden. Vi tar hand om ditt problem. 

Kontakt information

logo

Om oss

TK Skåne Låsservice är ett väletablerat skånskt företag inom låsservice. Vi arbetar med högsta sekretess och diskretion mot våra kunder. Och vi finns alltid till hands när du behöver hjälp.