Låsmontering

Hem Låsmontering

Låsmontering

Vi strävar alltid efter högsta perfektion i allt vi företar oss. När det gäller låsmontering är det A och O att vara en perfektionist uti fingerspetsarna. Allt måste vara utfört med högsta professionalism så att lösningarna blir optimala funktionsmässigt.

Vi är alltid utbildade och uppdaterade

Inte nog med att vår samlade erfarenhet inom låsmontering är gedigen, våra krav för våra anställda är alltid höga. Alla medarbetare som befinner sig ute på fältet för kunduppdrag har de högsta tänkbara kvalifikationerna och behörigheterna. Den lämpligaste utbildningen är en praktisk yrkesutbildning inom montering och installation som är ett grundkrav för att arbeta hos oss. Gamla meriter är förstås bra, men vi ser alltid till att samtliga anställda får fortlöpande utbildningar och att de konstant håller sig ajour med vad som händer inom den senaste teknikutvecklingen. Vi monterar alltid lås i enlighet med Sveriges Försäkringsförbunds regler för mekaniskt inbrottsskydd (SSF 200).

Företag, kommuner och privatpersoner – alla låstyper

Till oss vänder sig företag, kommuner och privatpersoner i Skåne som behöver professionell och flexibel hjälp med montering och reparation av lås. Vi arbetar med alla sorters låstyper från världens främsta tillverkare, bland dem: Assa Abloy, Axema, Dorma, Sewise, Yale med många flera. Vi monterar eller byter ut befintliga klassiska låscylindrar, liksom nya kodlås med kortläsare och fjärrstyrning. Det finns inte en låsanordning som vi inte klarar av.

Hör av dig till oss

När det gäller allt som har att göra med lås och låsservice står vi till ditt förfogande. Kunden är vår första fokus i allt vi företar oss. Frågar du efter vår hjälp kan du räkna med att du får assistans av kompetent och tillmötesgående personal. Hör av dig till oss redan idag – vi ser fram emot att få hjälpa dig. 

Kontakt information

logo

Om oss

TK Skåne Låsservice är ett väletablerat skånskt företag inom låsservice. Vi arbetar med högsta sekretess och diskretion mot våra kunder. Och vi finns alltid till hands när du behöver hjälp.