Låsbyten

Hem Låsbyten

Låsbyten – vi löser dina problem

Om något oförutsägbart inträffar och du är i behov av ett låsbyte är det viktigt att du väljer en låssmed som dels har kompetensen att lösa problemet snabbt och som dels kan leverera en lösning som håller på längre sikt. Vi på TK Skåne Låsservice svarar alltid upp mot effektiva lösningar med hållbara resultat. Vi täcker alla tänkbara problemområden  när det gäller låsbyten. Dessutom är vi åtförsäljare av det allra senaste inom dörrlås. Ute på fältet arbetar vi effektivt och säkert med fokus på minimala skador. Anlitar du oss kan du räkna med att snabbt vara tillbaka till dina vardagsrutiner samtidigt som du får ett nytt lås som eliminerar problemen du råkade ut för från början.

Vi kan lås

TK Skåne Låsservice:s huvudverksamhet omfattar det mesta inom nyckel- och cylindertillverkning. Vi sätter ett högt värde på att allt ska gå så smidigt som möjligt till för dig. Vi är en erfaren och skicklig låssmed som jobbar med alla typer av dörr- och låsanordningar. Vi har inga problem om du till exempel frågar oss om

  • Fönsterlås
  • Kodlås

Hör av dig till oss

Om du står inför ett problem som kräver låsbyte eller om du känner att du vill göra din fastighet säkrare genom högkvalitativa låsanordningar, tveka inte att höra av dig till oss. Vi förstår snabbt ditt behov och kan ge dig svar på dina funderingar och lösningar till alla dina problem. Varmt välkommen.

Kontakt information

logo

Om oss

TK Skåne Låsservice är ett väletablerat skånskt företag inom låsservice. Vi arbetar med högsta sekretess och diskretion mot våra kunder. Och vi finns alltid till hands när du behöver hjälp.