Installation av larm

Hem Installation av larm

Larm och bevakning

Är du fastighetsägare eller har ansvaret för företagets lokaler? I så fall är du med största sannolikhet involverad i frågor larm och bevakning. TK Skåne Låsservice är en säkerhetskonsult som hjälper till med det mesta inom säkerhetsprojektering och installation av larm. Med kunden i största fokus arbetar vi professionellt och diskret när vi tar oss an ett arbete. Vår kompetens är bred och täcker samtliga aspekter inom larm, säkerhet och bevakning. Oavsett om du vill fråga oss om helhetslösningar inom säkerhet eller behöver hjälp med att välja ett larm till din fastighet, ser vi till att du får bästa möjliga omhändertagande och assistans.

 

Ett larmssystem som passar dig

Om du är en privatperson som är ute efter ett hemlarmssystem eller ett driver ett företag med specifika säkerhetsbehov, finns det alltid olika lösningar att välja mellan. Ett bevakningssystem ska till exempel ha en helhetsbild som är enkel att kontrollera och specialdesignad för just dina behov. Det finns många frågor som man bör besvara innan man tar ett beslut. Vill man till exempel ha ett klassiskt nyckel-och låssystem eller välja ett elektroniskt passersystem? Räcker det med en snabb utryckning till larmcentralen eller är rätt väg ett system med kameraövervakning? Det allra bästa är att höra av dig till oss så ser vi över din fastighet eller ditt företag för att hitta eventuella svaga säkerhetspunkter. Därefter rekommenderar vi dig alltid den säkraste och mest kostnadseffektiva lösningen som passar dig bäst. Vi hjälper sedan till med både service och installation.

Många nöjda kunder

TK Skåne Låsservice är ett etablerat säkerhets- och låsserviceföretag i Skåne. Med många nöjda kunder regionalt är vi ett tryggt och kompetent alternativ om du behöver hjälp larm och bevakning. Vi levererar alltid högsta möjliga säkerhet – både på ditt företag och i ditt hem.

Kontakt information

logo

Om oss

TK Skåne Låsservice är ett väletablerat skånskt företag inom låsservice. Vi arbetar med högsta sekretess och diskretion mot våra kunder. Och vi finns alltid till hands när du behöver hjälp.