Fönsterlås

Hem Fönsterlås

Fönsterlås Malmö – de tryggaste produkterna!

Vi på TK Skåne Låsservice har en gedigen erfarenhet inom låsbyten och låsmontering. När det gäller fönsterlås bistår vi både med både produkt och service när du behöver hjälp.

Nyrenovering och uppgradering av fönster

Charmen med att bo i ett gammalt hus är det vackra hantverket, både på utsidan och insidan. Många som köper äldre hus är ofta tvungna att renovera  - främst för att behålla charmen men samtidigt för att förbättra funktionaliteten.

Fönster är ofta något som behöver bytas ut i äldre hus. Gamla fönster har sämre isolering och håller därför inte värmen lika bra som de nyare flerglasfönstrena. När man valt ett fönsteralternativ som passar bör man tänka efter vilka sorters fönsterlås man vill montera fast. Det kan vara förvirrande att gå in i ett varuhus för att köpa ett fönsterlås eftersom det finns så mycket att välja på. Det gäller också att veta vad som är bäst ur en säkerhetsaspekt. För att förenkla valet så finns det några huvudsaker du bör tänka på.

Att tänka på när man väljer fönsterlås

För det första måste du veta om låset avser ett utåt- eller inåtgående fönster. Alla fönster behöver inte vara likadana utan funktionen kan variera beroende rummet fönstret ska passa in i. Därefter bör du kolla upp med försäkringsbolagen om det finns krav på vilken låsklass det ska vara och utgå från deras rekommendationer. De allra flesta ställer krav på Klass A eller B. Slutligen kan du fundera på om du vill ha barnskydd på sina fönsterlås, så att barnen aldrig råkar illa ut om de inte skulle uppvaktas tillräckligt.

Hör av dig till oss!

Om du vill göra arbetet enklare kan du höra av dig till oss. Vi förstår snabbt ditt behov och kan hjälpa dig att hitta det fönsterlåset som har den högsta prestandan och uppfyller samtliga säkerhetskrav. Dessutom hjälper vi dig med full montering – inget kommer gå fel, lita på det. 

Kontakt information

logo

Om oss

TK Skåne Låsservice är ett väletablerat skånskt företag inom låsservice. Vi arbetar med högsta sekretess och diskretion mot våra kunder. Och vi finns alltid till hands när du behöver hjälp.