Dörrlås

Hem Dörrlås

Dörrlås

Att investera i säkerhet för att känna sig trygg och förhindra inbrott är ett klokt beslut. Vi på TK Skåne Låsservice har marknadens säkraste dörrlås som skyddar dig mot dagens sofistikerade inbrottstjuvar. Våra produkter uppfyller alltid försäkringsbolagens krav för godkänd låsenhet till bostad (lägst klass 3). Dessutom kan vi ge dig värdefulla råd kring hur du skall få bukt med alla aspekter inom säkerhet för din villa, ditt fritidshus eller dina företagslokaler.

Har du en säker dörr?

Viktigt att tänka på när det gäller dörrlås är att man kan låsas eller öppnas inifrån genom ett vred och utan hjälp av en nyckel. Detta kallas för en så kallad hemmabekväm låsning. Du skall kunna låsa och låsa upp utifrån med nyckel (bortasäker lösning). Genom så kallade tvåfunktionslås (läs mer nedan) kommer din dörrlåsning både vara hemmabekväm och bortasäker. Har du en sådan lösning tillsammans med ett certifierat lås med låsklass 3 som lägst, är på den säkra sidan.

Dörrlås för entrédörrar

Vi tillhandahåller samtliga tre låsprodukter som kan kombineras för att göra din entrédörr säker:

Tillhållarlås/polislås Låsbart från både in- och utsida, med fler eller färre tillhållare.

Cylinderlås En låscylinder som styr låshuset. Har ditt nuvarande cylinderlås bara ett vred på dörrens insida är låsenheten inte godkänd. I stället bör du komplettera låset med tillhållarlås.

TvåfunktionslåsLås med vred på insidan av dörren, där vredet inte går att påverka efter att man låst dörren från utsidan.

Fråga oss om du behöver hjälp

Om du behöver veta om dina dörrar håller rimliga säkerhetsmått kan du alltid höra av dig till oss. Vi hjälper dig både med nya och kompletteranderande produkter samt monteringslösningar. 

Kontakt information

logo

Om oss

TK Skåne Låsservice är ett väletablerat skånskt företag inom låsservice. Vi arbetar med högsta sekretess och diskretion mot våra kunder. Och vi finns alltid till hands när du behöver hjälp.