Brandsäkerhet

Hem Brandsäkerhet

Vi kan Brandsäkerhet – TKS Låsservice

Ett förebyggande brandskydd är ett måste för din fastighet. Det innebär först och främst en översyn av ditt befintliga skydd för brandsäkerhet. TKS Låsservice är ett givet alternativ om du behöver hjälp och fullständing lösningar inom brandsäkerhet. Vi kontrollerar din fastighets nuvarande utrustning och utrymningsvägar. Därefter kompletterar vi med åtgärder enligt Svenska Brandförsvarets riktlinjer och försäkringsbolagens krav.

Grundläggande brandsäkerhet

Det finns många sätt att förebygga risken för brand. Om du har familj med barn är det viktigt att någon gång klargöra för alla hur de ska agera om det skulle börja brinna. Vidare kan det vara bra att känna till hur man släcker elden (om det är möjligt) och hur man fortast möjligt tar sig ut ur fastigheten vid en nödsituation. Här följer tre saker som du alltid bör tänka på, oavsett om du är privatperson med familj och barn eller företagare med flera anställda.


  1. Se alltid till att ha en bra brandvarnare installerad. Om du bor i en villa eller har ett stor affärslokal med flera våningar är det klokast med sammankopplingsbara brandvarnare. Dessa kommunicerar trådlöst med varandra. Vid en eventuell brandsituation så kommer du oavsett var du befinner dig i fastigheten att blir larmad.

  2. En handbrandsläckare är viktigt att ha till hands på en central plats där alla kan nå den.

  3. Brandfiltar bör finnas på flera ställen i ditt hus eller i dina företagslokaler. Placera dem i kök vid spisen och i vardagsrummet/konferensrummet.

Hör av dig till oss om brandsäkerhet

Hos TKS Låsservice kan du få svar på allt du behöver veta om brandsäkerhet. Vi hjälper dig dessutom med att rekommendera brandvarnare, brandsläckare, utrymningstegar med mera för just ditt specifika behov. Behöver du en helhetslösning för en större fastighet besöker vi gärna dig för att grundligt gå igenom förutsättningarna. Hör av dig till oss idag – vi ser fram emot att få hjälpa dig.

Kontakt information

logo

Om oss

TK Skåne Låsservice är ett väletablerat skånskt företag inom låsservice. Vi arbetar med högsta sekretess och diskretion mot våra kunder. Och vi finns alltid till hands när du behöver hjälp.