Altandörrar

Altandörren är en av de mest sårbara punkterna i ditt hem eller fritidshus. Därför gäller det helt enkelt att ha ett lås och ett dörrhandtag som inte ger inbrottstjuven en chans.

Läs mer

Brandsäkerhet

Behöver du hjälp med en fullständig brandsäkring av ditt hus eller ditt företag? Vi gör en full översyn av din befintliga situation och ser till att slutresultatet blir säkert och funktionellt.

Läs mer

Dörrlås

Behöver du hjälp med dörrlås och montering av dörrlås? I så fall hjälper vi gärna till. Våra dörrlås uppfyller alltid försäkringsbolagens säkerhetskrav. Vi ger dig en helhetslösning där vi tillhandahåller produkt och montering.

Läs mer

Fönsterlås

Vi erbjuder ett brett sortiment av fönsterlås. Om du behöver hjälp med val av cylindrar samt montering är det bara att höra av dig till oss – vi ser till att lösa ditt problem på ett säkert och funktionellt sätt.

Läs mer

Installation av larm

Det kan vara knepigt att installera larm med tanke på att dagens lösningar kräver en större teknisk kompetens. Vi hjälper till vid installation av larm för ditt hem eller företag utan att du behöver oroa dig.

Läs mer

Låsbyten

Att få behöva byta lås till lägenheten, villan eller företagslokalen är inte kul. När man minst anar det kan nycklar förstöra låsmekanismen eller försvinna. Lösningen är förstås att ringa en låsservice. Vi hjälper dig gärna kortsiktigt, men framförallt levererar vi ett låsbyte där du slipper problemet på lång sikt.

Läs mer

Låsmontering

Om du behöver hjälp med montering av lås är vi ett starkt alternativ. Tack vare vår kompetens och våra många år i branschen kan vi effektivt och säkert montera de allra mest sofistikerade låsanordningarna för din fastighet.

Läs mer

Nyckel & cylindertillverkning

Hur hemskt är det inte att tappa bort nyckeln på morgonen när man skall till jobbet? TK Skåne Låsservice är nyckel- och cylindertillverkare och vi ser till att hjälpa dig när det olyckliga inträffar.

Läs mer

Säkerhetsrådgivning

Anlita oss för en fullständig genomgång av ditt nuvarande säkerhetsskydd för din fastighet eller dina affärslokaler. Vi ger dig klarhet i hur den nuvarande säkerhetssituationen ser ut som konkreta förslag till åtgärder.

Läs mer

Service & projektering

En fastighet har alltid sina individuella anpassningar när det gäller säkerhet. TK Skåne Låsservice är ett erfaret alternativ när det gäller service och projektering för fastigheters säkerhetsbehov. I vårt projekteringsarbete ger vi dig kvalitet i precis varje led.

Läs mer