Vattenfelsbrytare

Vattenfelsbrytare för enkel vattensäkring av ditt hem. Stäng av inkommande vatten med ett enkelt klick när du går hemifrån, alternativt stäng via huslarmet.

Se Produkter

Brand

Vi på TK Skåne Låsservice erbjuder ett stort utbud inom brandsäkerhetsprodukter. Gå in här för att läsa mer om produkterna.

Se Produkter

C-Profil

Kraftfullt heltäckande brytskydd för altandörrar och entrédörrar och fönster. Finns i vit, brun och galvaniserad samt för utåtgående och inåtgående dörrar.

Se Produkter

Lås - Dörr

Att investera i säkerhet för att känna sig trygg och förhindra inbrott är ett klokt beslut.Vi på TK Skåne Låsservice har marknadens säkraste dörrlås som skyddar dig mot dagens sofistikerade inbrottstjuvar.

Se Produkter

Lås - Fönster

Vi på TK Skåne Låsservice har en gedigen erfarenhet inom låsbyten och låsmontering. När det gäller fönsterlås bistår vi både med produkt och service när du behöver hjälp.

Se Produkter

Övriga lås

TK Skåne Låsservice är ett etablerat säkerhets- och låsserviceföretag i Skåne. Med många nöjda kunder regionalt är vi ett tryggt och kompetent alternativ om du behöver hjälp larm och bevakning.

Se Produkter